Doe inspiratie op van onze labbert matengids. De perfecte gids om te kijken naar welke toekomstige piercing je wilt zetten of om te kijken naar welke type sierraad je voor welke piercing gebruikt.

Piercing Matengids

Twijfel jij over de juiste maat voor jou piercing? Geen probleem, wij helpen jou graag. Onze maten gids geeft een goed overzicht over de standaard piercing maten om je zo een goede indicatie te geven.
23 april 2021 — Aurelle .
Onze Huggie en Hoops matengids laten je zien waar in je oor welke maten kunt dragen. Ook kun je zien wanneer een oorbel een hoop of een huggie wordt genoemd. Neem een kijkje om inspiratie op te doen.

Huggies & Hoops Matengids

Twijfel jij over de juiste maat voor jou Huggie of Hoop? Geen probleem, wij helpen jou graag. Onze maten gids geeft een goed overzicht over de standaard Huggies & Hoops maten om je zo een goede indicatie te geven.
15 april 2021 — Aurelle .
Edelstenen Gids

Edelstenen Gids

Elke edelsteen is uniek in zijn soort en er zijn zoveel verschillende edelstenen. Dit maakt het soms lastig om bij te houden welke edelsteen welke naam draagt. Bekijk onze snelle edelstenen gids om jouw edelsteen kennis op te frissen.
10 april 2021 — Aurelle .
Schoonmaak tips voor je sieraden

Schoonmaak tips voor je sieraden

Het is belangrijk om je sieraden goed schoon te houden, zo voorkom je eventuele infecties. Lees onze schoonmaak tips om zo makkelijke manieren te vinden om je sieraden de beste verzorging te geven.
10 april 2021 — Aurelle .
Piercing irriteert

Piercing irriteert

Het komt wel eens voor dat je piercing begint te irriteren. Dit kan veel vragen opwekken. Er zijn een aantal dingen die je beter niet kunt doen en beter wel. Lees verder om onze tips te lezen.
10 april 2021 — Aurelle .
Nieuwe piercing

Nieuwe piercing

Het zetten van een nieuwe piercing is altijd spannend en roept veel vragen op. Wij hebben de verschillende vragen voor jou op een rijtje gezet en antwoord op de meest gestelde vragen gegeven.
10 april 2021 — Aurelle .
Curated oor

Curated oor

De laatste trend binnen de piercings is een mooie curated oor. Wij snappen dat dit niet altijd vanzelfsprekend is en soms lastig is om te creëeren. Lees verder om onze tips en tricks te lezen.
10 april 2021 — Aurelle .
Alle edelmetalen naast elkaar waar wij gebruik van maken om te visualiseren hoe de metalen eruit zien. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten en grondstoffen, duurzaam en voor altijd.

Verschillende edelmetalen

Er zijn veel verschillende materialen die worden gebruikt om sieraden te maken. Aurelle maakt uitsluitend gebruik van 14K, 9K en zilver. Lees verder over onze verschillende edelmetalen om erachter te komen wat de verschillen zijn.
10 april 2021 — Aurelle .