Aurelle's matentabel voor Huggies & Hoops is een algemene gids die geschikt is voor de meeste mensen. Huggies worden gedragen in de dunnere delen van het oor en Hoops de delen waar meer ruimte zit of waar je zelf wil dat de oorbel meer ruimte heeft.

De meeste huggies kunnen vanaf je 2de piercing gedragen worden. Wees je er wel van bewust dat als je piercing hoog gepiercet is, dit voor jou kan afwijken.

De perfecte huggie en hoop matengids om je te helpen met het maken van je beslissing.

Soms kan het lastig zijn om je oorbel goed te openen of te sluiten. Hierbij een handige toolguide om aan te geven hoe je dit moet doen bij onze hoops en/of Huggies/

Een Huggie en een Hoop zijn oorbellen die makkelijk in en uit te doen zijn. Om een visueel beeld te geven van hoe de oorbel in te doen is, hebben we dit hierboven uitgetekend.

 

Als een Huggie of Hoop niet goed meer sluit is dit makkelijk aan te passen. Wel moet je er altijd voor zorgen dat je dit voorzichtig doet. Goud is fragiel en als je hier wild mee omgaat heb je kans dat je oorbel breekt, dit zou erg zonde zijn.

 

Het kan zijn dat je Huggie of Hoop minder goed sluit, mocht dit zo zijn is dit snel verholpen. Vaak komt dit doordat de staaf van de oorbel iets gebogen is en niet goed in de clip valt. Verhelp dit probleem door de staaf iets te buigen waardoor deze weer netjes in de clip valt en dicht klikt. 

15 april 2021 — Aurelle .