Aurelle's matentabel voor Labret piercings werkt voor de meeste mensen, echter is iedereen en elke piercing uniek. Wees je ervan bewust dat de maten voor jou net iets anders zouden kunnen zijn. Het vinden van de perfecte piercing maat kan een proces zijn van vallen en opstaan. Onze tips om de juiste maat te vinden voor een bepaalde piercing is voor de meeste mensen toepasbaar. Mocht je toch onzeker zijn over de juiste maat is het raadzaam om je piercer te vragen om je een indicatie te geven van jouw piercing maten. Zo weet je zeker dat je de juiste maten aanschaft. Ook kun je de piercing opmeten die je al in je oor hebt. Het is dan belangrijk dat je de staaf meet, die door je oor gaat zonder de achterkant hierbij mee te meten. Op deze manier krijg je een goede indicatie van de maat die je op het moment draagt.

Met onze matengids willen wij het proces makkelijker maken voor jou om een sierraad te kiezen voor de piercing die je hebt. Uiteraard zijn dit de algemene maten en kunnen je eigen maten iets afwijken, echter geeft dit beeld al wel een goede indicatie.

Voor onze labret piercings gebruiken we een dikte van 16G. Dit is de standaard maat waar ook de meeste piercers mee werken.

Het kan soms een uitdaging zijn om je piercings te wisselen. Door te werken met alleen Labret piercings willen wij het zo makkelijk mogelijk maken. Je kan er zo voor kiezen om alleen de voorkant te vervangen en de achterkant in te laten.
Als je al een labret piercing in hebt, kan je het proces makkelijker maken voor jezelf door alleen de voorkant van de labret om te wisselen en de achterkant in te houden.
23 april 2021 — Aurelle .